0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
G είναι Θοδωρή !!!ετος παραγωγης?
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 05, 2012, 12:57:27 μμG είναι Θοδωρή !!!ετος παραγωγης?Από άνοιξη του 2010 μέχρι και (αλλά και παράλληλα) την έναρξη των random serial numbers.
Παράθεση από: PanosI στις Μάρτιος 05, 2012, 13:13:13 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 05, 2012, 12:57:27 μμG είναι Θοδωρή !!!ετος παραγωγης?Από άνοιξη του 2010 μέχρι και (αλλά και παράλληλα) την έναρξη των random serial numbers.Εχει πιθανοτητα να ειναι με Paracrom Blu ?
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 05, 2012, 12:57:27 μμG είναι Θοδωρή !!!ετος παραγωγης?Δεν έχω ιδέα. Τα G από ότι είδα στο internet είναι από τα μέσα του 2010 έως σήμερα. Κατάλαβα τι λες, για να μάθω αν έχει blue parachrom ελατήριο... Υποθέτω όταν βρω ευκαιρία και πάω στη rolex θα μάθουμε. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και εσένα και τον Πάνο.
Μου έχεις εξάψει την περιέργεια, μου έρχεται να το ανοίξω εδώ στη δουλεια που είμαι με ένα αντιστρές μπαλάκι που έχω αλλά αντιστέκομαι...
Παράθεση από: koubilaihan στις Μάρτιος 05, 2012, 13:28:30 μμΜου έχεις εξάψει την περιέργεια, μου έρχεται να το ανοίξω εδώ στη δουλεια που είμαι με ένα αντιστρές μπαλάκι που έχω αλλά αντιστέκομαι... Ε ναι,καλυτερα οχι!!!!Ρολεξ σερβις!
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 05, 2012, 13:29:22 μμΠαράθεση από: koubilaihan στις Μάρτιος 05, 2012, 13:28:30 μμΜου έχεις εξάψει την περιέργεια, μου έρχεται να το ανοίξω εδώ στη δουλεια που είμαι με ένα αντιστρές μπαλάκι που έχω αλλά αντιστέκομαι... Ε ναι,καλυτερα οχι!!!!Ρολεξ σερβις!εγώ θα το άνοιγα, στο σέρβις θα σε γδύσουν για το τίποτα
Παράθεση από: DragonAce στις Μάρτιος 05, 2012, 13:30:35 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 05, 2012, 13:29:22 μμΠαράθεση από: koubilaihan στις Μάρτιος 05, 2012, 13:28:30 μμΜου έχεις εξάψει την περιέργεια, μου έρχεται να το ανοίξω εδώ στη δουλεια που είμαι με ένα αντιστρές μπαλάκι που έχω αλλά αντιστέκομαι... Ε ναι,καλυτερα οχι!!!!Ρολεξ σερβις!εγώ θα το άνοιγα, στο σέρβις θα σε γδύσουν για το τίποταΔε νομιζω,απ'οτι μου εχουν πει!
Στο service της Rolex, ο έλεγχος του ρολογιού είναι δωρεάν. Πήγαμε ρολόι φίλου που το πήρε μεταχειρισμένο, για να μας πουν την κατάστασή του.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.