0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: criskalts στις Ιούνιος 16, 2017, 15:33:52 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αν χαίρεσαι με αυτό............Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 16, 2017, 15:24:44 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Ιούνιος 16, 2017, 14:47:11 μμΤου 1996 είναι το ρολόι Χριστόφορε, ούτε η Rolex δεν είχε τότε solid end links Μην το λές, το SD, είχε πάντα solid, και το φόραγα και εγώ σε όλα μου.Αντιγράφω πχ, από το πιο παλιό, που έχω στα χέρια μου, με αγορά το 1993, και κωδ. 93160 Να βάλω και φωτό ? Solid end links σε τιτάνιο Γιώργο;
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιούνιος 16, 2017, 14:47:11 μμΤου 1996 είναι το ρολόι Χριστόφορε, ούτε η Rolex δεν είχε τότε solid end links Μην το λές, το SD, είχε πάντα solid, και το φόραγα και εγώ σε όλα μου.Αντιγράφω πχ, από το πιο παλιό, που έχω στα χέρια μου, με αγορά το 1993, και κωδ. 93160 Να βάλω και φωτό ?
Του 1996 είναι το ρολόι Χριστόφορε, ούτε η Rolex δεν είχε τότε solid end links
Δεν πα να βρέχει... Παρασκευούλα και καταδυτικό seiko... Δύσκολα το βγάζεις από τον καρπό... 1 λεπτό και 10 δεύτερα σε 7 μέρες... Not bad για αρχή...
Παράθεση από: jim teo στις Ιούνιος 16, 2017, 16:01:57 μμΘειικο Ρολοι Θειικη Φωτο!Μπράβο! Κόσμημα λεμε!
Η Rolex, δεν ασχολείται με τιτάνια, μόνο με ατσάλια τύπου BMW, χρυσά, λευκόχρυσα και πλατινένια !
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 16, 2017, 21:50:54 μμΗ Rolex, δεν ασχολείται με τιτάνια, μόνο με ατσάλια τύπου BMW, χρυσά, λευκόχρυσα και πλατινένια ! Αλήθεια υπάρχουν solid end links χρυσού, πλατίνας, κοκ; θα έχουν...ειδικό βάρος
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.