0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 14, 2017, 15:20:04 μμΚαπταιν, χαλασε, και το πεταξες? Ωραια φωτο, ρολοι.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
-Θ.
Καλημέρα.
Καλημέρα! Τρεξιμο πολύ ούτε rotation δεν προλαβαίνω!😀😀😀😀(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
για πολύ λίγο αυτό .... καταπληκτικό ρολόι ... στα μέσα του 1990 .... απο τα πρώτα κινετικ ... diver ... τιτάνιο .... πανέμορφο μπλε καντράν ... μπρασελε τζουμπιλι ... μισο-μισο ...αφιερωμένη στο Γιώργο απο το Βορρά ... που ξέρω έχει αδυναμία σ αυτά τα ρολόγια ....
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 15, 2017, 15:27:53 μμγια πολύ λίγο αυτό .... καταπληκτικό ρολόι ... στα μέσα του 1990 .... απο τα πρώτα κινετικ ... diver ... τιτάνιο .... πανέμορφο μπλε καντράν ... μπρασελε τζουμπιλι ... μισο-μισο ...αφιερωμένη στο Γιώργο απο το Βορρά ... που ξέρω έχει αδυναμία σ αυτά τα ρολόγια .... Κοιτα ρε φιλε κατι συμπτωσεις. Αγνοουσα τελειως την υπαρξη του συγκεκριμενου και εντελως τυχαια σημερα, το βρηκα στο ebay και το χαζευα.Πολυ πριν ποσταρεις το δικο σου εννοειται. Πολυ ομορφο.Look at this on eBay http://www.ebay.de/itm/391806363925Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.