0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Summertime switch(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
καλησπέρα
allh mia me ton Ben(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Ιούνιος 13, 2017, 19:08:34 μμallh mia me ton Ben(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using TapatalkΤο είχες? Ή καινούριο?Πολύ ωραίο πάντως!
το αγόρασα στις αρχές του έτους, νομίζω μάρτιο, αλλά η γυναίκα μου δεν το ξέρει..
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 13, 2017, 22:00:36 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Ιούνιος 13, 2017, 19:08:34 μμallh mia me ton Ben(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using TapatalkΤο είχες? Ή καινούριο?Πολύ ωραίο πάντως!το αγόρασα στις αρχές του έτους, νομίζω μάρτιο, αλλά η γυναίκα μου δεν το ξέρει..
Παράθεση από: Evangelos στις Ιούνιος 13, 2017, 22:09:08 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 13, 2017, 22:00:36 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Ιούνιος 13, 2017, 19:08:34 μμallh mia me ton Ben(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using TapatalkΤο είχες? Ή καινούριο?Πολύ ωραίο πάντως!το αγόρασα στις αρχές του έτους, νομίζω μάρτιο, αλλά η γυναίκα μου δεν το ξέρει..Υπαρχει πραγμα που δεν διαισθανονται οι γυναικες;;; Εμενα την δικη μου κουτσουκελα/παγαποντιά πριν ακομα την κανω την οσμιζεται...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Α και το ρολοι πολυ δυνατο!!!
Παράθεση από: pugman στις Ιούνιος 13, 2017, 19:52:07 μμΠολύ ωραίο και πρωτότυπο, Αντώνη!
Casio rulez!
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 13, 2017, 22:22:28 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Ιούνιος 13, 2017, 22:09:08 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 13, 2017, 22:00:36 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Ιούνιος 13, 2017, 19:08:34 μμallh mia me ton Ben(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using TapatalkΤο είχες? Ή καινούριο?Πολύ ωραίο πάντως!το αγόρασα στις αρχές του έτους, νομίζω μάρτιο, αλλά η γυναίκα μου δεν το ξέρει..Υπαρχει πραγμα που δεν διαισθανονται οι γυναικες;;; Εμενα την δικη μου κουτσουκελα/παγαποντιά πριν ακομα την κανω την οσμιζεται...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Α και το ρολοι πολυ δυνατο!!! ευχαριστώ πολύ! πάντα ήθελα ένα Inginieur λόγω καριέρας σαν bioengineer.κι εμένα τα οσμίζεται αλλά εγώ έκανα 2ο τραπεζικό λογαριασμό που εκεί μαζεύω τα λεφτά για ρολόγια, στριπτιτζάδικα κι ότι άλλη απερισκεψία μου 'ρθει.. έτσι κρατάω τον γάμο μου πάντα φρέσκο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.