0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Ρώσος ο σκύλος με σπασμένο γυαλί σας καλημερίζει παραμένοντας αδιάβροχος!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 30, 2017, 23:08:50 μμΤο λευκό καντράν σηκώνει πολύ παιχνίδι με ΝΑΤΟΤο ΝΑΤΟ θα σου στείλω να σε βομβαρδίσει.
Το λευκό καντράν σηκώνει πολύ παιχνίδι με ΝΑΤΟ
καλησπερααα!!free upload
Ingenieur 3228 today.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Μάιος 31, 2017, 19:13:58 μμIngenieur 3228 today.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using TapatalkΩραίος! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σε αυτά που λες για την Jlc, συμφωνώ.Και, ναι, έχω δοκιμάσει και έχω ποστάρει, master control, ultra thin και διάφορα reverso.
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
....τι το αναγέννησα ? Πρέπει και να το φοράω που και που !...και δύτης Στεγνή κατάδυση στα ψάρια. ( Πως λέμε στεγνό καθάρισμα ? ) pic host...και ημερομηνία image post
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.