0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis? στις Μάιος 26, 2017, 08:18:27 πμΚαλημέρα σε όλους! image upload with previewKαταπληκτικο Βαγγελη!!...το μπρασελε αυτο,του παει απιστευτα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα σε όλους! image upload with preview
Παράθεση από: Greg στις Μάιος 26, 2017, 11:31:02 πμΚαλή Παρασκευή!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkMε τετοια ρολογαρα καλή θα είναι Γρηγόρη!
Καλή Παρασκευή!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι είναι πολύ funky(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: DOCORTHO στις Μάιος 26, 2017, 15:47:28 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 26, 2017, 15:48:03 μμΠαράθεση από: DOCORTHO στις Μάιος 26, 2017, 15:47:28 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το αγαπημενο μου GMT!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καταπληκτικό ... Να χαίρεσαι ... Και Κινετικ ... Και αστερίας ... Και ΤΤ ... Και scuba ....!!!!Τι αλλο να ζητήσεις ......!!!!!
Παράθεση από: Vagelis? στις Μάιος 26, 2017, 08:18:27 πμΚαλημέρα σε όλους! image upload with previewΤ Ε Λ Ε Ι Ο !!!!!
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 26, 2017, 12:16:08 μμΠαράθεση από: Greg στις Μάιος 26, 2017, 11:31:02 πμΚαλή Παρασκευή!!Sent from my iPhone using TapatalkMε τετοια ρολογαρα καλή θα είναι Γρηγόρη!+1Όμορφο και άνετο combo, Γρηγόρη!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και εγώ, έτσι θα το φορούσα!!
Παράθεση από: Greg στις Μάιος 26, 2017, 11:31:02 πμΚαλή Παρασκευή!!Sent from my iPhone using TapatalkMε τετοια ρολογαρα καλή θα είναι Γρηγόρη!
Καλή Παρασκευή!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.