0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα,καλό χειμώνα.
Παράθεση από: Petros1 στις Μάιος 18, 2017, 12:24:48 μμΚαλημέρα,καλό χειμώνα.Καλησπερα Πετρο, πολυ ωραιο και ιδιαιτερο το Ω, αν και σημερα με τη βροχη που εφαγα δεν θα εφταναν τα 50m υδατοστεγανοτητας.
Τα λέω εγώ, αλλά όποτε το αναφέρω, με μαλώνει
Το ξέρω Χρήστο,δεν ήταν η κατάλληλη μέρα,αλλά κινήθηκα σε κλειστούς χώρους,οπότε δεν είχα πρόβλημα για σήμερα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)αλήθεια, έβρεξε;..
Δεν χορταινω να το βλεπω!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
lab day today.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 18, 2017, 22:09:10 μμΤα λέω εγώ, αλλά όποτε το αναφέρω, με μαλώνει Αφού είπαμε,δεν φτιάχτηκε για καταδύσεις το ρολόι...Για λίγες σταγόνες βροχής δεν παθαίνει τίποτα,και τα 50m καλά είναι.
Παράθεση από: Petros1 στις Μάιος 18, 2017, 22:36:37 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 18, 2017, 22:09:10 μμΤα λέω εγώ, αλλά όποτε το αναφέρω, με μαλώνει Αφού είπαμε,δεν φτιάχτηκε για καταδύσεις το ρολόι...Για λίγες σταγόνες βροχής δεν παθαίνει τίποτα,και τα 50m καλά είναι.Μια χαρα ειναι,καποιοι το βουτανε κιολας
Παράθεση από: Evangelos στις Μάιος 18, 2017, 12:35:27 μμlab day today.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using TapatalkΤου φερεσαι με το γαντι!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.