Chameleon και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή εβδομάδα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
...καλημέρα, Αυτή η εβδομάδα πάει σφαίρα ! Ξεκίνησε με Alex - Daytona, συνεχίζεται με JLC, η Volvo έγινε BMW, ρε μπας και άρχισε η ανάπτυξη και εγώ .................(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εγώ σήμερα, στο rotation, ένα απλό, με Ελβετική ΕΤΑ ! screenshot toolcertificity.com
Παράθεση από: Greg στις Μάιος 15, 2017, 11:17:12 πμΚαλή εβδομάδα!!Sent from my iPhone using TapatalkΥπέροχο Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλή εβδομάδα!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Πορτοκαλί monster για σήμερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: carl στις Μάιος 15, 2017, 18:43:54 μμΠορτοκαλί monster για σήμερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣούπερ!
Παράθεση από: Greg στις Μάιος 15, 2017, 11:17:12 πμΚαλή εβδομάδα!!Sent from my iPhone using TapatalkΦανταστίκ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Όταν έρθει η ώρα του speedy για rotation, let me know, Greg. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Alexspat στις Μάιος 14, 2017, 23:45:55 μμΦανταστικο Αλεξ!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γιώργο,στην συγκεκριμένη περίπτωση,το Bmw μάλλον θα γίνει Volvo!...για διακριτικότητα!...και μείωση κυβισμού!...πιθανή ανταλλαγή είναι!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Μάιος 15, 2017, 21:20:26 μμΓιώργο,στην συγκεκριμένη περίπτωση,το Bmw μάλλον θα γίνει Volvo!...για διακριτικότητα!...και μείωση κυβισμού!...πιθανή ανταλλαγή είναι!Sent from my iPhone using TapatalkΑρα, δεν ήρθε η ανάπτυξη Καλησπέρα Γρηγόρη, και υπόλοιποι.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.