0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρεεες!!
Παράθεση από: teo pol στις Μάιος 11, 2017, 09:26:54 πμΚαλημέρεεες!!Πάρα πολύ ωραίο με ταιριαστό ΝΑΤΟ!Να το χαίρεσε!
Καλημέρεεες!!image free hostingcertificity.com
Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: teo pol στις Μάιος 11, 2017, 09:26:54 πμΚαλημέρεεες!!image free hostingcertificity.comάψογος συνδυασμός Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 11, 2017, 11:29:14 πμΚαλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θα γδάρεις το βραχιόλι !Ωπ, κάπου το ξέρω το ρολόι
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 11, 2017, 11:29:14 πμΚαλημέρα!Θα γδάρεις το βραχιόλι !Ωπ, κάπου το ξέρω το ρολόι
Καλημέρα!
Παράθεση από: carl στις Μάιος 08, 2017, 17:45:28 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μπλε είναι Παναγιώτη ?Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα πήγαν καλά...Σας ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές σας
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.