Chameleon και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγχείρηση μηροκήλης της γυναίκας αύριο, Ευχαριστώ
Παράθεση από: pugman στις Μάιος 10, 2017, 00:03:50 πμΠαράθεση από: stefen στις Μάιος 09, 2017, 15:41:59 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ιδιαίτερο. Ana-digi είναι; Κάποιες πληροφορίες παραπάνω; Μοντέλο;☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]Ναι. Είναι το certina ds multi8 και έχει την ιδιαίτεροτητα να κρύβει ότι είναι anadigi καθώς χάνεται στο χρώμα του καντραν. Κατά τα άλλα έχει τα πάντα όλα: Perpetual calendar, χρονόμετρο, αντίστροφο χρονόμετρο, ξυπνητηρι, δευτερη ώρα, μπλε backlight κτλ κτλΤο φοράω άνετα καθημερινά σαν dress, χωρίς να αισθάνομαι ότι κουβαλάω έναν "εξωγήινο" στο χέρι μου όπως συμβαίνει με τα περισσότερα anadigi
Παράθεση από: stefen στις Μάιος 09, 2017, 15:41:59 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ιδιαίτερο. Ana-digi είναι; Κάποιες πληροφορίες παραπάνω; Μοντέλο;☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Vintage Kαλημερες..!image uploadcertificity.com
Παράθεση από: gkblues στις Μάιος 10, 2017, 10:00:58 πμΣτην εισαγωγή μας....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΕγχείρηση μηροκήλης της γυναίκας αύριο ..Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk
Στην εισαγωγή μας....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: teo pol στις Μάιος 10, 2017, 08:00:41 πμVintage Kαλημερες..!image uploadcertificity.comΩραίος! Ακριβώς το ίδιο με το δικό μου, κληρονομιά απο τον πατέρα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]
Ωραίος! Ακριβώς το ίδιο με το δικό μου, κληρονομιά απο τον πατέρα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]
Παράθεση από: stefen στις Μάιος 10, 2017, 01:41:22 πμΠαράθεση από: pugman στις Μάιος 10, 2017, 00:03:50 πμΠαράθεση από: stefen στις Μάιος 09, 2017, 15:41:59 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ιδιαίτερο. Ana-digi είναι; Κάποιες πληροφορίες παραπάνω; Μοντέλο;☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]Ναι. Είναι το certina ds multi8 και έχει την ιδιαίτεροτητα να κρύβει ότι είναι anadigi καθώς χάνεται στο χρώμα του καντραν. Κατά τα άλλα έχει τα πάντα όλα: Perpetual calendar, χρονόμετρο, αντίστροφο χρονόμετρο, ξυπνητηρι, δευτερη ώρα, μπλε backlight κτλ κτλΤο φοράω άνετα καθημερινά σαν dress, χωρίς να αισθάνομαι ότι κουβαλάω έναν "εξωγήινο" στο χέρι μου όπως συμβαίνει με τα περισσότερα anadigiΕυχαριστώ. Πετυχημένος συνδυασμός. Να το χαίρεσαι!☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]
Παράθεση από: pugman στις Μάιος 10, 2017, 15:15:00 μμΠαράθεση από: teo pol στις Μάιος 10, 2017, 08:00:41 πμVintage Kαλημερες..!image uploadcertificity.comΩραίος! Ακριβώς το ίδιο με το δικό μου, κληρονομιά απο τον πατέρα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]ομορφια
Και εμενα ενθυμιο απο τον νονο μου!!
Παράθεση από: gkblues στις Μάιος 10, 2017, 10:00:58 πμΣτην εισαγωγή μας....Sent from my iPhone using TapatalkΕγχείρηση μηροκήλης της γυναίκας αύριο ..Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk
Στην εισαγωγή μας....Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Μάιος 10, 2017, 13:42:18 μμΠαράθεση από: gkblues στις Μάιος 10, 2017, 10:00:58 πμΣτην εισαγωγή μας....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΕγχείρηση μηροκήλης της γυναίκας αύριο ..Ευχαριστώ Sent from my iPhone using TapatalkΓιώργη ευχές για αίσια εκβαση κ ταχεία ανάρρωση.☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.