0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Xρονια σου πολλα Γιωργο!!...να τα εκατοστησεις!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
adult imagecertificity.com
picture share
Άξιος κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ, δυστυχώς κακός αγώνας και βέβαια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα επεισόδια! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 07, 2017, 17:46:13 μμadult imagecertificity.comΩραιο ρολοι Γιωργο!!...σου ειναι σφιχτο το μπρασελε?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Svl στις Μάιος 07, 2017, 18:25:16 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τρομερή
Αντωνη,εκανες εξαιρετικη επιλογη!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Άξιος κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ, δυστυχώς κακός αγώνας και βέβαια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα επεισόδια!
Παράθεση από: omegasnik στις Μάιος 07, 2017, 15:53:39 μμΆξιος κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ, δυστυχώς κακός αγώνας και βέβαια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα επεισόδια! Άεκ δεν είμαι,ο τελικός μου ήταν αδιάφορος,αλλά άξιο δεν τον λες,το κύπελλο το πήρε με κάλπικο γκολ.
Παράθεση από: Petros1 στις Μάιος 07, 2017, 22:34:03 μμΠαράθεση από: omegasnik στις Μάιος 07, 2017, 15:53:39 μμΆξιος κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ, δυστυχώς κακός αγώνας και βέβαια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα επεισόδια! Άεκ δεν είμαι,ο τελικός μου ήταν αδιάφορος,αλλά άξιο δεν τον λες,το κύπελλο το πήρε με κάλπικο γκολ.Φαντάζομαι οτι αν ισχυριστώ οτιδήποτε δε θα θεωρηθεί αντικειμενικό αλλά έχω το δικαίωμα της άποψης. Δε θα επιχειρηματολογήσω λοιπόν, απλά χαίρομαι και πιστεύω οτι ΠΑΝΑΞΙΑ πήρε ο ΠΑΟΚ το κύπελλο. Για φέτος θεωρώ οτι ήταν η καλύτερη ομάδα από όλες τις υπόλοιπες. Κρίμα που δεν πήρε και το πρωτάθλημα αλλα δε φταίει κανένας άλλος παρά μόνο η ίδια η ομάδα μου γι'αυτό!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.