baller, giorgio_cooper και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εξαιρετικο setακι!Ελπίζω να έλεγξες τις εξισώσεις γιατι καραδοκεί ο _Ι .....!!!!
Του εδωσα αλλη μια ευκαιρια με αλλο λουρι απο τον Uncleseiko.Ειναι πιο σκληρο αλλα δεν μαζευει σκονη σαν το εργοστασιακο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 03, 2017, 17:21:48 μμ Εξαιρετικο setακι!Ελπίζω να έλεγξες τις εξισώσεις γιατι καραδοκεί ο _Ι .....!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μέσα στο αγαπημένο μου Q2....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 03, 2017, 10:13:46 πμ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕξαιρετικο setακι!Ελπίζω να έλεγξες τις εξισώσεις γιατι καραδοκεί ο _Ι .....!!!!
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Μάιος 03, 2017, 18:38:32 μμΜέσα στο αγαπημένο μου Q2....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΩραια φωτο Γιωργη!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Μάιος 03, 2017, 12:44:28 μμSent from my iPhone using Tapatalk Πολυ ωραιο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: pugman στις Μάιος 03, 2017, 18:04:13 μμΚαλησπέρα. Επανήλθαμε στις γνωστές συνήθειες.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]εργαλειο
Καλησπέρα. Επανήλθαμε στις γνωστές συνήθειες.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)☆ROLEX, THE ONLY CHOICE!☆ [sent using tapatalk]
Παράθεση από: Svl στις Μάιος 03, 2017, 16:53:03 μμτι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)περιττο να πω...οτι σου παει,παρα πολυ!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Μάιος 04, 2017, 00:46:47 πμΠαράθεση από: Svl στις Μάιος 03, 2017, 16:53:03 μμτι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)περιττο να πω...οτι σου παει,παρα πολυ!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+1 ... Σπύρο πρέπει να το αποκτήσεις αυτό το ρολόι .... οι λόγοι ειναι πολλοί .... με κυριότερος το ότι σου ταιριάζει απόλυτα .... !!!!!!!!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.