Beastaras και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 01, 2017, 14:40:27 μμΚαταπληκτική φωτό Χρηστάρα!Σε ευχαριστω Νικολα, αν δεν εχεις παει πρεπει να πας με το ποδηλατο!
Καταπληκτική φωτό Χρηστάρα!
Παράθεση από: κομάντο στις Μάιος 01, 2017, 09:19:40 πμΚαλό μήνα σε όλους...Με τον 21 χρόνια εργάτη Ιάπωνα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογαρα το jp, μου αρεσει που το φορας και με το μπρασελε του ΩΡΑΙΟΣ!
Καλό μήνα σε όλους...Με τον 21 χρόνια εργάτη Ιάπωνα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Petros1 στις Μάιος 01, 2017, 16:45:27 μμΝικόλα, γι αυτό πόσα δίνεις?
...σήμερα, το ξεκινήσαμε νωρίς, πολλές δουλειές ( ...τι δουλεια ?..........τεμπελιά )Πρωτομαγιά, ......πάμε για το Μαγιόξυλο Καλό μήνα !
Παράθεση από: omegasnik στις Μάιος 01, 2017, 11:58:14 πμΚαλό μήνα! Καλή Πρωτομαγιά!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Νίκο τι διάσταση είναι?
Καλό μήνα! Καλή Πρωτομαγιά!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Να μην χτυπησεις το Omega,θελει προσοχη
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 01, 2017, 18:53:28 μμ...σήμερα, το ξεκινήσαμε νωρίς, πολλές δουλειές ( ...τι δουλεια ?..........τεμπελιά )Πρωτομαγιά, ......πάμε για το Μαγιόξυλο Καλό μήνα !Ωραίος Γιώργο! Και του χρόνου!
upload gif from urlcertificity.com...αλλά και για το σπίτιphoto upload sitescertificity.comscreen shot pccertificity.comΚαλό μήνα !
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 01, 2017, 18:53:28 μμupload gif from urlcertificity.comΚαλό μήνα !Το'χεις παντως!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...καλο μηνα Γιωργο!!
upload gif from urlcertificity.comΚαλό μήνα !
Παιζοντας με τη καμερα του κινητου.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.