0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Μάιος 01, 2017, 13:28:54 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΩραία φωτό!Καλό μήνα!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: jim teo στις Μάιος 01, 2017, 09:28:37 πμΚαλό μήνα σε όλους.........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο, και αυτό! Άριστες επιλογές!
Καλό μήνα σε όλους.........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Μάιος 01, 2017, 13:28:54 μμSent from my iPhone using Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: xrhstosaa στις Μάιος 01, 2017, 16:36:13 μμΠαράθεση από: κομάντο στις Μάιος 01, 2017, 09:19:40 πμΚαλό μήνα σε όλους...Με τον 21 χρόνια εργάτη Ιάπωνα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογαρα το jp, μου αρεσει που το φορας και με το μπρασελε του ΩΡΑΙΟΣ!Σπανιο θεαμα με τον μπρασελε του!!...πολυ ομορφο!!
Παράθεση από: κομάντο στις Μάιος 01, 2017, 09:19:40 πμΚαλό μήνα σε όλους...Με τον 21 χρόνια εργάτη Ιάπωνα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογαρα το jp, μου αρεσει που το φορας και με το μπρασελε του ΩΡΑΙΟΣ!
Καλό μήνα σε όλους...Με τον 21 χρόνια εργάτη Ιάπωνα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 01, 2017, 11:17:40 πμΚαλό μήνα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.).... ο Κιτ
Καλό μήνα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Απρίλιος 28, 2017, 09:42:30 πμΚαλή Παρασκευή σε όλους!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΌλα τα λεφτά η υφή του τιτανίου!
Καλή Παρασκευή σε όλους!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 01, 2017, 18:18:32 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 01, 2017, 11:17:40 πμΚαλό μήνα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.).... ο Κιτ Που τον βρηκες Αντωνη?
Που τον βρηκες Αντωνη?
Παράθεση από: Greg στις Μάιος 01, 2017, 18:26:57 μμΠου τον βρηκες Αντωνη? Ευκάλυπτοι, μοντέρνα κτίρια, οικοδομικές παραβάσεις ----> μάλλον Γλυφάδα.Το βρήκα ?
Γλυφάδα. Είχε σήμερα υπαιθρια μάζωξη ιστορικων αυτοκινήτων ! Χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε!
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 01, 2017, 18:58:53 μμΠαράθεση από: Greg στις Μάιος 01, 2017, 18:26:57 μμΠου τον βρηκες Αντωνη? Ευκάλυπτοι, μοντέρνα κτίρια, οικοδομικές παραβάσεις ----> μάλλον Γλυφάδα.Το βρήκα ? Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 01, 2017, 19:31:18 μμΓλυφάδα. Είχε σήμερα υπαιθρια μάζωξη ιστορικων αυτοκινήτων ! Χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε!Γιωργο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) !
Καλο μήνα σε όλους ....!!!!free upload picturescertificity.com
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.