Chameleon και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 29, 2017, 12:12:29 μμ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπραβο Νικολα!!...καιρο ειχα να το δω!!...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...πλέον είναι εποχή CITIZEN
Έτοιμα και τα λουράκια.....Το ένα φορέθηκε ήδη και το άλλο το πιο ξανθό, περιμένει να καλοκαιριάσει λιγάκι παραπάνω.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Απρίλιος 29, 2017, 23:23:01 μμ...πλέον είναι εποχή CITIZEN Επειδη το εχασα το χθεσινο Γιωργο,μας απαντησε ο georgefl74,τι θα παρει?
Ολο και πιο πολλοι αγοραζουν τετοια ρολογακια για αθλητικες δραστηριοτητες κλπ..
Πολυ καλο!! ...κοντα μας?
Ολο και πιο πολλοι αγοραζουν τετοια ρολογακια για αθλητικες δραστηριοτητες κλπ..Να το χαιρεσαι, τα garmin ειναι εχουν κερδισει αυτο το target group..Καλημερα
Παράθεση από: Izdranis στις Απρίλιος 29, 2017, 14:55:31 μμΠαράθεση από: neuromind στις Απρίλιος 29, 2017, 11:57:44 πμΠαράθεση από: Izdranis στις Απρίλιος 29, 2017, 11:14:38 πμΚαλημέραπολυ ομορφο....θα ηθελα να το εχω!!!!!!!! Σε ευχαριστώ υπάρχει σε κυκλοφορία ακόμα αν ενδιαφέρεσαι.https://www.orologio.gr/eidos.aspx?kod=SRPA25K1 Είναι Πολύ ελαφρύ και ταιριάζει με τα πάντα του εχω πάρει και 2δερμάτινα λουρακια να αλλάζω..θα ηθελα να δω καμια φωτο με τα λουρακια....ειδικα αν ειναι μαυρο γιατι προσπαθω να το φανταστω με λουρι πως θα ειναι....
Παράθεση από: neuromind στις Απρίλιος 29, 2017, 11:57:44 πμΠαράθεση από: Izdranis στις Απρίλιος 29, 2017, 11:14:38 πμΚαλημέραπολυ ομορφο....θα ηθελα να το εχω!!!!!!!! Σε ευχαριστώ υπάρχει σε κυκλοφορία ακόμα αν ενδιαφέρεσαι.https://www.orologio.gr/eidos.aspx?kod=SRPA25K1 Είναι Πολύ ελαφρύ και ταιριάζει με τα πάντα του εχω πάρει και 2δερμάτινα λουρακια να αλλάζω..
Παράθεση από: Izdranis στις Απρίλιος 29, 2017, 11:14:38 πμΚαλημέραπολυ ομορφο....θα ηθελα να το εχω!!!!!!!!
Καλημέρα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.