0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 29, 2017, 12:12:29 μμ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkOι skeleton δείκτες, all the money..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: omegasnik στις Απρίλιος 29, 2017, 13:45:36 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)σε χάσαμε Νίκο .... φανταστική η ρολογαρα σου .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολυ καλο μοντελο, περιεχει στη σωστη δοσολογια ολα εκεινα τα στοιχεια που κανουν ενα ρολοι εξαισιο! Αν ηταν και 40αρι πιστευω θα γ@μουσε...
Πολύ ωραίο.42'αρι είναι?
Παράθεση από: Izdranis στις Απρίλιος 29, 2017, 11:14:38 πμΚαλημέραπολυ ομορφο....θα ηθελα να το εχω!!!!!!!!
Καλημέρα
Παράθεση από: neuromind στις Απρίλιος 29, 2017, 11:57:44 πμΠαράθεση από: Izdranis στις Απρίλιος 29, 2017, 11:14:38 πμΚαλημέραπολυ ομορφο....θα ηθελα να το εχω!!!!!!!! Σε ευχαριστώ υπάρχει σε κυκλοφορία ακόμα αν ενδιαφέρεσαι.https://www.orologio.gr/eidos.aspx?kod=SRPA25K1 Είναι Πολύ ελαφρύ και ταιριάζει με τα πάντα του εχω πάρει και 2δερμάτινα λουρακια να αλλάζω..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.