0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jim teo στις Απρίλιος 17, 2017, 11:21:38 πμΚαλημερες......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛίγο μεγαλο , δεν είναι?
Καλημερες......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ ωραίο Δημήτρη Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 17, 2017, 12:26:07 μμΠαράθεση από: jim teo στις Απρίλιος 17, 2017, 11:21:38 πμΚαλημερες......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛίγο μεγαλο , δεν είναι?Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Και είναι τέτοια η κάσα, Γιώργο, που δε δείχνει καθόλου μεγάλο αν το δεις από κοντά.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 17, 2017, 11:12:33 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΩραιος Γιωργο!!...εχεις σεταρει το λουρακι με τα παπουτσια!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Απρίλιος 18, 2017, 11:18:03 πμΚαλημέρα!!Sent from my iPhone using Tapatalkέχεις αυτό το ρολόι και το φοράς, σπανια
Καλημέρα!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.