0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: carl στις Απρίλιος 10, 2017, 22:01:30 μμEcozilla(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε γεια!
Ecozilla(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Wolf- στις Απρίλιος 10, 2017, 14:17:23 μμpicture shareΑλλαγές...!Μήπως να μας έκανες μια παρουσιασούλα? Ωραίο ρολόι!
picture shareΑλλαγές...!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Απρίλιος 12, 2017, 09:22:25 πμΚαλημέρα!...σήμερα βλέπω κυριλάτη εμφάνιση
Καλημέρα!
Παράθεση από: AntonisCh στις Απρίλιος 12, 2017, 09:22:25 πμΚαλημέρα!παρα πολυ ωραιο Αντωνη
Το πρωτο ρολοι που πηρα οταν πριν 5χρονια ξυπνησε το παθος μου για ρολογια......ισως τωρα να μην το αγοραζα ......Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.