Dante80, Wolf- και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
TGIF[/url
...σήμερα αναρτήθηκαν κορυφές ! Που παω εγώ με την πλαστικουρα ?
Το ρολόι που έγινε μήλον της έριδος τελευταία στο φόρουμ.Το Oem rubber ότι πιο ταιριαστό μετά το μπρασελέ.
+1000!!...πραγματικα,μπραβο Σπυρο!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Mαγική φωτό!!!Θα μας στοιχειώσει ευτό το ρολόι!!!
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 31, 2017, 12:24:02 μμ...σήμερα αναρτήθηκαν κορυφές ! Που παω εγώ με την πλαστικουρα ? Στο μέγιστο βάθος.Αφού είναι diver (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 31, 2017, 12:24:02 μμ...σήμερα αναρτήθηκαν κορυφές ! Που παω εγώ με την πλαστικουρα ? Βάλε το Seiko να καψεις καρδιες!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: carl στις Μάρτιος 31, 2017, 22:42:01 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkAυτά είναι! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Vagelis? στις Μάρτιος 31, 2017, 23:20:50 μμAυτά είναι! Φίλε ρολογια πάνε και έρχονται.Αλλά κάποια.....
Aυτά είναι!
Παράθεση από: carl στις Μάρτιος 31, 2017, 23:21:46 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Μάρτιος 31, 2017, 23:20:50 μμAυτά είναι! Φίλε ρολογια πάνε και έρχονται.Αλλά κάποια.....Σοφες κουβεντες.. Υπεροχο τo coke!!!!
Πόσο Όμορφο!!!Μπράβο!Καλό ΣΚ!
Πολύ όμορφο ρολόι Κοσμα!!
Πολύ όμορφο!
Μπράβο και στους δύο, Γρηγόρη και Κοσμά!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Απο την πρωτη στιγμη ειπα οτι ειναι ιδιο ο ναυτιλος,πολθ ομορφο το seikoΣτάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.