0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 23, 2017, 18:04:37 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Μάρτιος 23, 2017, 09:27:16 πμΠολύ καλημέρα σας!....ιδιο με το Blancpain Μην τα λες αυτά...θα σκασει μυτη ο Vagelis? θα μου το βγαλει χομαζορεπλικα (βλεπε λήμμα στο λεξικο) και θα μου βαλει και τιποτα μυγες πανω στους δείκτες...
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάρτιος 23, 2017, 09:27:16 πμΠολύ καλημέρα σας!....ιδιο με το Blancpain
Πολύ καλημέρα σας!
Άψογο σετάρισμα λουριού-κειμένου και πουκαμίσου Σπύρο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γιαυτό.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το σωστό είναι να μην αλλάζει κανείς την μορφή που δίνει η εταιρεία.Απλά εγώ βαριέμαι..
Πέτρο, καλώς-κακώς, αν και ξέρω το σωστό, δεν μπορώ να το ακολουθήσω.Το μόνο που έχει γλυτώσει τα λουριά είναι το ΜΜ..
Παράθεση από: Alexspat στις Μάρτιος 25, 2017, 00:15:01 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.