0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: director στις Φεβρουάριος 22, 2012, 22:13:11 μμΕιχε περασει καποιος καιρος απραξιας,μια ψυχη τηλεφωνησε,διαδικασιες αστραπη κι ετσι σημεραUploaded with ImageShack.usΝάτα τα ωραία. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Να δείχνει καλές ώρες Δημήτρη
Ειχε περασει καποιος καιρος απραξιας,μια ψυχη τηλεφωνησε,διαδικασιες αστραπη κι ετσι σημεραUploaded with ImageShack.us
Παράθεση από: grecellin στις Φεβρουάριος 23, 2012, 00:59:05 πμΠαράθεση από: director στις Φεβρουάριος 22, 2012, 22:13:11 μμΕιχε περασει καποιος καιρος απραξιας,μια ψυχη τηλεφωνησε,διαδικασιες αστραπη κι ετσι σημεραUploaded with ImageShack.usΝάτα τα ωραία. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Να δείχνει καλές ώρες Δημήτρη......κύριε Διευθυντά μου.......πάντα με υγεία.....
Lolex LV........ Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αυτός ο συνδιασμός σκοτώνει. Ακόμη και εμένα μου τρέχουν (λίγο) τα σάλια. Με την ευκαιρία διακρίνο σημαδάκι πάνω στη στεφάνη στη θέση 50 ή απλά σκόνη τόλμησε να πέσει πάνω?
Uploaded with ImageShack.us
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.