0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα ... καλό σκ να έχουμε ....
img hostΚαλο σαββατοκυριακο σε ολους
Παράθεση από: Greg στις Φεβρουάριος 09, 2017, 22:30:19 μμ... άλλη μια για τουσ φαν του ρολογιού και ομοιδεατες μου ..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
... άλλη μια για τουσ φαν του ρολογιού και ομοιδεατες μου ..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μόλις έφτασε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Giorgio,ολο σεντονια απλωνεις,πιο μικρες φωτο
Παράθεση από: Giorgos_I στις Φεβρουάριος 11, 2017, 02:06:10 πμΠαράθεση από: DOCORTHO στις Φεβρουάριος 10, 2017, 18:19:23 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλορίζικο ! Καινούργιο από την αντιπροσωπεία ?Είναι γεγονός ότι αλλάζει η όψη του ρολογιού. Καλημέρα Καινούριο απο την αντιπροσωπεία.Νομίζω ότι η μπλε κόκκινη Στεφανη θα του πηγαίνει πιο πολύ τωρα.....Gkbules το μπλε είναι άλλο ρολόι η διαφορά τους είναι χαοτική....
Παράθεση από: DOCORTHO στις Φεβρουάριος 10, 2017, 18:19:23 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλορίζικο ! Καινούργιο από την αντιπροσωπεία ?Είναι γεγονός ότι αλλάζει η όψη του ρολογιού.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Φεβρουάριος 10, 2017, 19:40:54 μμΕίπα να δοκιμάσω και εγώ ένα GmtGK iPhone...και εσύ κύριε συνονόματε να έρθεις στην εντατική εκπαίδευση Αυτό είναι SUBMARINER
Είπα να δοκιμάσω και εγώ ένα GmtGK iPhone
Παράθεση από: DOCORTHO στις Φεβρουάριος 11, 2017, 09:54:10 πμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Φεβρουάριος 11, 2017, 02:06:10 πμΠαράθεση από: DOCORTHO στις Φεβρουάριος 10, 2017, 18:19:23 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλορίζικο ! Καινούργιο από την αντιπροσωπεία ?Είναι γεγονός ότι αλλάζει η όψη του ρολογιού. Καλημέρα Καινούριο απο την αντιπροσωπεία.Νομίζω ότι η μπλε κόκκινη Στεφανη θα του πηγαίνει πιο πολύ τωρα.....Gkbules το μπλε είναι άλλο ρολόι η διαφορά τους είναι χαοτική....Ως προς τι η χαοτική τους διαφορά Τάσο;GK iPhone
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.