0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ημέρα Fortisis για το ΣΚ σήμερα,καλημέρα σε όλους!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
On the road για τσίπουρα στο Βόλο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Φεβρουάριος 10, 2017, 10:20:26 πμΗμέρα Fortisis για το ΣΚ σήμερα,καλημέρα σε όλους!!Sent from my iPhone using Tapatalk Oμορφο ρολοι και οι φωτο σου παντα καθαρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλη επιτυχια Γιωργη...
Ημέρα Fortisis για το ΣΚ σήμερα,καλημέρα σε όλους!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Άψογος και ΠΑΝΤΑ καθαρές οι φωτό σου Γκρεγκ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 09, 2017, 22:19:19 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 09, 2017, 21:51:39 μμAσύλληπτο δημιούργημα!!!!!Απλά ασύγκριτο.+1000!!
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 09, 2017, 21:51:39 μμAσύλληπτο δημιούργημα!!!!!Απλά ασύγκριτο.
Παράθεση από: gkblues στις Φεβρουάριος 10, 2017, 08:58:07 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Για να δούμε ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK iPhoneκαλη επιτυχια Γιωργο!!!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Για να δούμε ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK iPhoneκαλη επιτυχια Γιωργο!!!!!
Καλή επιτυχία Γιωργη!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 10, 2017, 15:23:53 μμΜεσημεριανη δοση!!…αντιβιωση!!...μου εχει γινει αυτο το ρολοι!!
Παράθεση από: Greg στις Φεβρουάριος 10, 2017, 15:31:30 μμΜεσημεριανη δοση!!…αντιβιωση!!...μου εχει γινει αυτο το ρολοι!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)... σε πηγαίνω με συντηρητική αγωγή ... για να μην ξωκύλεις ....!!!
Μεσημεριανη δοση!!…αντιβιωση!!...μου εχει γινει αυτο το ρολοι!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.