0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ilias-G στις Ιανουάριος 25, 2017, 11:38:49 πμΠαράθεση από: neuromind στις Ιανουάριος 25, 2017, 10:04:29 πμΠαράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 25, 2017, 09:53:16 πμΠαράθεση από: neuromind στις Ιανουάριος 24, 2017, 20:15:30 μμΤελικα το ρολοι λεει ακομα 24....ο ογκος ( σε μεγεθος ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ!!!!!) αφαιρεθηκε ΟΛΟΣ....η μεση μου ποναει απεριγραπτα.....ομως ο ασθενης,που ειναι μολις 22 χρονων, θα γινει καλα.....η αντιδραση των γονιων οταν τους λες τα ευχαριστα και ο τροπος που σε κοιτανε δεν ανταμοιβεται με τιποτα........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπράβο φιλε μου!!!Πολλα συγχαρητήρια.Ξέρω παρά πολύ καλά τη σημαίνει για τον γονιό μια τέτοια αναμονή (8 ώρες περιμέναμε με κομμένη την ανάσα το χειρουργείο καρδιάς της μόλις 13 ημερών κόρης μας!!!)Στα μάτια τους είσαι ο θεός τουςSent from my iPhone using TapatalkΓιωργο,Στεφανε,Σπυρο,Στελιο,Γρηγορη(πολυχρονος!!!),Βαγγελη,καπετανιε,Χρηστο...........Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!!Χθες ηταν μια πολυ δυσκολη μερα....σημερα ειναι μια πολυ ωραια μερα ομως!!!!!!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια, γιατρέ!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να εισαι πάντα γερός και δυνατός να δίνεις υγεία σε αυτούς που τη χρειάζονται και χαρά στους δικούς τους ανθρώπους που αγωνιούν!!Τα σέβη μου!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Συνονοματε γιατρε, να σε εχει ο Θεος καλα.Συγχαρητηρια παιδι μου.
Παράθεση από: neuromind στις Ιανουάριος 25, 2017, 10:04:29 πμΠαράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 25, 2017, 09:53:16 πμΠαράθεση από: neuromind στις Ιανουάριος 24, 2017, 20:15:30 μμΤελικα το ρολοι λεει ακομα 24....ο ογκος ( σε μεγεθος ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ!!!!!) αφαιρεθηκε ΟΛΟΣ....η μεση μου ποναει απεριγραπτα.....ομως ο ασθενης,που ειναι μολις 22 χρονων, θα γινει καλα.....η αντιδραση των γονιων οταν τους λες τα ευχαριστα και ο τροπος που σε κοιτανε δεν ανταμοιβεται με τιποτα........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπράβο φιλε μου!!!Πολλα συγχαρητήρια.Ξέρω παρά πολύ καλά τη σημαίνει για τον γονιό μια τέτοια αναμονή (8 ώρες περιμέναμε με κομμένη την ανάσα το χειρουργείο καρδιάς της μόλις 13 ημερών κόρης μας!!!)Στα μάτια τους είσαι ο θεός τουςSent from my iPhone using TapatalkΓιωργο,Στεφανε,Σπυρο,Στελιο,Γρηγορη(πολυχρονος!!!),Βαγγελη,καπετανιε,Χρηστο...........Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!!Χθες ηταν μια πολυ δυσκολη μερα....σημερα ειναι μια πολυ ωραια μερα ομως!!!!!!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια, γιατρέ!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να εισαι πάντα γερός και δυνατός να δίνεις υγεία σε αυτούς που τη χρειάζονται και χαρά στους δικούς τους ανθρώπους που αγωνιούν!!Τα σέβη μου!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 25, 2017, 09:53:16 πμΠαράθεση από: neuromind στις Ιανουάριος 24, 2017, 20:15:30 μμΤελικα το ρολοι λεει ακομα 24....ο ογκος ( σε μεγεθος ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ!!!!!) αφαιρεθηκε ΟΛΟΣ....η μεση μου ποναει απεριγραπτα.....ομως ο ασθενης,που ειναι μολις 22 χρονων, θα γινει καλα.....η αντιδραση των γονιων οταν τους λες τα ευχαριστα και ο τροπος που σε κοιτανε δεν ανταμοιβεται με τιποτα........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπράβο φιλε μου!!!Πολλα συγχαρητήρια.Ξέρω παρά πολύ καλά τη σημαίνει για τον γονιό μια τέτοια αναμονή (8 ώρες περιμέναμε με κομμένη την ανάσα το χειρουργείο καρδιάς της μόλις 13 ημερών κόρης μας!!!)Στα μάτια τους είσαι ο θεός τουςSent from my iPhone using TapatalkΓιωργο,Στεφανε,Σπυρο,Στελιο,Γρηγορη(πολυχρονος!!!),Βαγγελη,καπετανιε,Χρηστο...........Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!!Χθες ηταν μια πολυ δυσκολη μερα....σημερα ειναι μια πολυ ωραια μερα ομως!!!!!!!
Παράθεση από: neuromind στις Ιανουάριος 24, 2017, 20:15:30 μμΤελικα το ρολοι λεει ακομα 24....ο ογκος ( σε μεγεθος ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ!!!!!) αφαιρεθηκε ΟΛΟΣ....η μεση μου ποναει απεριγραπτα.....ομως ο ασθενης,που ειναι μολις 22 χρονων, θα γινει καλα.....η αντιδραση των γονιων οταν τους λες τα ευχαριστα και ο τροπος που σε κοιτανε δεν ανταμοιβεται με τιποτα........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπράβο φιλε μου!!!Πολλα συγχαρητήρια.Ξέρω παρά πολύ καλά τη σημαίνει για τον γονιό μια τέτοια αναμονή (8 ώρες περιμέναμε με κομμένη την ανάσα το χειρουργείο καρδιάς της μόλις 13 ημερών κόρης μας!!!)Στα μάτια τους είσαι ο θεός τουςSent from my iPhone using Tapatalk
Τελικα το ρολοι λεει ακομα 24....ο ογκος ( σε μεγεθος ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ!!!!!) αφαιρεθηκε ΟΛΟΣ....η μεση μου ποναει απεριγραπτα.....ομως ο ασθενης,που ειναι μολις 22 χρονων, θα γινει καλα.....η αντιδραση των γονιων οταν τους λες τα ευχαριστα και ο τροπος που σε κοιτανε δεν ανταμοιβεται με τιποτα........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα στην παρέα!!!Επιστροφή στην πανέμορφη χώρα μας!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εδώ και 10 μέρες,σταθερά αυτό:
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 25, 2017, 14:41:07 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.