0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικα το ρολοι λεει ακομα 24....ο ογκος ( σε μεγεθος ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ!!!!!) αφαιρεθηκε ΟΛΟΣ....η μεση μου ποναει απεριγραπτα.....ομως ο ασθενης,που ειναι μολις 22 χρονων, θα γινει καλα.....η αντιδραση των γονιων οταν τους λες τα ευχαριστα και ο τροπος που σε κοιτανε δεν ανταμοιβεται με τιποτα........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
image hosting free
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Αμα ειχε και εμοτικον να τραβαει τ'@ρχ¥δ¥@ του πραγματικα θα το επελεγα καθε φορα που θα βλεπα το ΜουΜουΤριακοσια
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 24, 2017, 10:22:13 πμΚαλημέρα...μετά από αρκετό καιρό PanEurop!! Sent from my iPhone using TapatalkΑυτο το θεεεεελωωωωωω, βασικα στο σπανιο μπλε του, αλλα και στο μαυρο ή ασημι του ειναι κουκλα!!! Πολυ ωραιο Γκρεγκορι!!!
Καλημέρα...μετά από αρκετό καιρό PanEurop!! Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Petros1 στις Ιανουάριος 24, 2017, 15:35:58 μμΠαράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 24, 2017, 10:22:13 πμΚαλημέρα...μετά από αρκετό καιρό PanEurop!! Ρολογάρα!!+1 (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 24, 2017, 10:22:13 πμΚαλημέρα...μετά από αρκετό καιρό PanEurop!! Ρολογάρα!!
Καλημέρα...μετά από αρκετό καιρό PanEurop!!
Παράθεση από: harolagoha στις Ιανουάριος 24, 2017, 22:27:35 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Αμα ειχε και εμοτικον να τραβαει τ'@ρχ¥δ¥@ του πραγματικα θα το επελεγα καθε φορα που θα βλεπα το ΜουΜουΤριακοσια
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με 'γειά μου και καλησπέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: κομάντο στις Ιανουάριος 24, 2017, 22:56:44 μμΜε 'γειά μου και καλησπέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλορίζικο ! Πότε ήρθε αυτό ? ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ !!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.