0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με γειά μου και καλησπέρα σας ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 21, 2017, 16:51:28 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜου βάζετε φωτιές σήμερα...Φανταστικό!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
...ήλιος σήμερα, άρα, τον ηλιακό θερμοσίφωνα screenshot windows
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Έχει στοιχειώσει το μυαλό μου τώρα τελευταία!Από τότε που το ξαναείδα δηλαδή στην κλήρωση για το Δωρο που κάναμε.
Μόλις το πήρα μεταχειρισμενο...Είχα το 2007 και γω το πιο πολύπλοκο αλλά δυστυχώς σε ένα άλμα νυχτερινό ήθελε να βγει μόνο του από την ράμπα 😂😂😂Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: κομάντο στις Ιανουάριος 21, 2017, 21:46:18 μμΜόλις το πήρα μεταχειρισμενο...Είχα το 2007 και γω το πιο πολύπλοκο αλλά δυστυχώς σε ένα άλμα νυχτερινό ήθελε να βγει μόνο του από την ράμπα 😂😂😂Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...στα άλματα, φοράμε Swatch ή κανένα φθηνό που δεν μας νοιάζει και να το χάσουμε . Οχι τέτοια. Εχουν χαθεί πολλά και ΑΚΡΙΒΑ ρολόγια. Δεν αξίζει
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 21, 2017, 12:41:51 μμΚαλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!Sent from my iPhone using TapatalkΡολόι + αμαξι
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: κομάντο στις Ιανουάριος 21, 2017, 19:37:06 μμΜε γειά μου και καλησπέρα σας ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑΡΙΣΤΗ επιλογή!Καλορίζικο!!!!!
Παράθεση από: κομάντο στις Ιανουάριος 21, 2017, 19:37:06 μμΜε γειά μου και καλησπέρα σας ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Άριστη επιλογή για beater...Το είχα συμπεριλάβει άλλωστε στις βασικές προτάσεις μου στο αντίστοιχο θέμα.Καλοφόρετο.
Με γειά μου και καλησπέρα σας ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.