Bonorov και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: neuromind στις Ιανουάριος 17, 2017, 09:59:25 πμΘα βουτηξω........στο χειρουργειο σε λιγο.........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕρώτηση ασχετου. Το ρολοι βγαίνει κατά την διάρκεια??
Θα βουτηξω........στο χειρουργειο σε λιγο.........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 17, 2017, 09:56:29 πμΚαλημέρα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο!
Καλημέρα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: neuromind στις Ιανουάριος 17, 2017, 09:59:25 πμΘα βουτηξω........στο χειρουργειο σε λιγο.........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...σε τιμούμε για την προσφορά σου. Να είσαι υπερήφανος, όπως και εμείς για εσένα !
Τώρα που ήρθε θα σας πρηξω στις φωτό Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Petros1 στις Ιανουάριος 17, 2017, 10:04:19 πμΠαράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 17, 2017, 09:56:29 πμΚαλημέρα!!Πολύ ωραίο!+1000!
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 17, 2017, 09:56:29 πμΚαλημέρα!!Πολύ ωραίο!
Καλημέρα!!
Παράθεση από: Stelios.T στις Ιανουάριος 17, 2017, 09:35:18 πμΤώρα που ήρθε θα σας πρηξω στις φωτό Καλημέρα!Sent from my iPhone using TapatalkΑυτό μου αρέσει και εμένα, και δεν είμαι και ......εύκολος ! Πρήξε μας στις φωτό, και άλλαξε και το κωδικό σου σε .........ΠΡΗΞΑΣ
Τώρα που ήρθε θα σας πρηξω στις φωτό Καλημέρα!Sent from my iPhone using Tapatalk
print screen windows xp
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 17, 2017, 09:56:29 πμΚαλημέρα!!Sent from my iPhone using TapatalkΆψογος, Γκρεγκ!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.