0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: harolagoha στις Ιανουάριος 11, 2017, 12:07:59 μμΑν υπαρχει κενη θεση στο Διοικητικο Συμβουλιο του Κινηματος, προσφερω τις υπηρεσιες μου ανιδιοτελως!! Ωραιο το συνολο!!!Και βέβαια Χάρη!Μόνο θεσεις στο διοικητικο συμβουλιο εχουμε, γιατι μονο διοικητικο συμβουλιο εχουμε!!!Ξερεις, Προεδρος, Ά προεδρος Β' προεδρος, αναπληρωτης πρόεδρος, επιτιμος προεδρος κλπ κλπ
Αν υπαρχει κενη θεση στο Διοικητικο Συμβουλιο του Κινηματος, προσφερω τις υπηρεσιες μου ανιδιοτελως!! Ωραιο το συνολο!!!
Παιδιά οι φωτο από tapatalk δεν φαίνονται στο pc
Καλημέρα!Προσέρχομαι στο κίνημα των diver με λουρί...     upload a picture
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 11, 2017, 11:23:04 πμΚαλημέρα!Προσέρχομαι στο κίνημα των diver με λουρί...     upload a picture (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Ωραιος!Βαλε και ενα βραχιολακι και σε βγαλαμε Προεδρο χαλαρα...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.