0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!
Να ρωτήσω, από τον υπολογιστή βλεπετε τις φωτό που ανεβαζετε με το tapatalk?
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 10, 2017, 12:15:37 μμΝα ρωτήσω, από τον υπολογιστή βλεπετε τις φωτό που ανεβαζετε με το tapatalk?όταν παω να κανω παραθεση σε δικο σου ποστ που εχει μεσα εικονα, δεν φαινεται τιποτααν σβυσω την εικονα, τοτε το κειμενο φαινεταιαντε βγαλε ακρη με το ταπατοκ...............(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Προσοχή στους δρόμους ειδικά όσοι βγουν χωρίς gshock (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 10, 2017, 09:37:17 πμΠροσοχή στους δρόμους ειδικά όσοι βγουν χωρίς gshock (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βάλε και κανά βραχιόλι να ισορροπεί το βάρος
Χιονίζει αλύπητα εδώ και 3 ώρες στη Θεσσαλονίκη. Εδώ από το μπαλκόνι καθώς γριππωμένος χάλια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ξερω οτι σε πολλους δεν αρεσει δερμα σε diver ......αλλα δεν προκειται να το βουτηξω για καιρο...... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: neuromind στις Ιανουάριος 10, 2017, 14:16:03 μμΞερω οτι σε πολλους δεν αρεσει δερμα σε diver ......αλλα δεν προκειται να το βουτηξω για καιρο...... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίος συνδυασμός Δημήτρη,του πάει πολύ Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.