Dante80, baller και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 05, 2017, 15:58:01 μμimagen jpgIt’s no secret that Casio G-Shock watches are very popular with service members. For under $100 it’s the best military watch that can stand up to the most demanding use and the harshest environments.
imagen jpgIt’s no secret that Casio G-Shock watches are very popular with service members. For under $100 it’s the best military watch that can stand up to the most demanding use and the harshest environments.
To rangeman ΔΕΝ εχει 100$...
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 05, 2017, 16:01:05 μμTo rangeman ΔΕΝ εχει 100$...Άμα σ'αρέσει....
γιατι το eco-drive,τι ειναι?
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 05, 2017, 15:48:51 μμγιατι το eco-drive,τι ειναι?Ας το κάνω πιο καθαρό. Υπάρχει ένα ρολόι quartz (σκέτο) που μου αρέσει πολύ! Βρίσκεται στη ζώνη των 500€ αλλά με βάση το υποκειμενικό μου γούστο, είναι από τα ομορφότερα ρολόγια που έχω δει (ναι είναι Ελβετικό). Σήμερα θα ξεκλέψω λίγο χρόνο και θα κατέβω να το δοκιμάσω στο χέρι. Έχει όλο το πακέτο εκτός από το γεγονός ότι είναι quartz. Είναι τόσο όμορφο και τόσο υψηλής αισθητικής -στα μάτια μου- που θα του ταίριαζε να είναι αυτόματο. Θα ήταν ανασταλτικός παράγοντας για σένα; Θέλω τη καθαρή άποψη σου.
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 05, 2017, 16:01:42 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 05, 2017, 16:01:05 μμTo rangeman ΔΕΝ εχει 100$...Άμα σ'αρέσει....δεν εχει 100$,αλλα αυτο που λεει το κειμενο ειναι αληθεια!
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 05, 2017, 16:03:29 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 05, 2017, 16:01:42 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 05, 2017, 16:01:05 μμTo rangeman ΔΕΝ εχει 100$...Άμα σ'αρέσει....δεν εχει 100$,αλλα αυτο που λεει το κειμενο ειναι αληθεια!ρολογια ειδικου σκοπουδεν φοριουνται σε νορμαλ συνθηκες
Παράθεση από: STF στις Ιανουάριος 05, 2017, 16:03:04 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 05, 2017, 15:48:51 μμγιατι το eco-drive,τι ειναι?Ας το κάνω πιο καθαρό. Υπάρχει ένα ρολόι quartz (σκέτο) που μου αρέσει πολύ! Βρίσκεται στη ζώνη των 500€ αλλά με βάση το υποκειμενικό μου γούστο, είναι από τα ομορφότερα ρολόγια που έχω δει (ναι είναι Ελβετικό). Σήμερα θα ξεκλέψω λίγο χρόνο και θα κατέβω να το δοκιμάσω στο χέρι. Έχει όλο το πακέτο εκτός από το γεγονός ότι είναι quartz. Είναι τόσο όμορφο και τόσο υψηλής αισθητικής -στα μάτια μου- που θα του ταίριαζε να είναι αυτόματο. Θα ήταν ανασταλτικός παράγοντας για σένα; Θέλω τη καθαρή άποψη σου.οχι,αλλα θελω να εχει καλη quartz μηχανη
ειναι απο τα πανω ραφια,10 χρονια μπαταρια Version Swiss Made 5 jewels / gold plated EOLVersion Swiss Parts 5 jewels / nickel platedStandard battery life 10 Years
ποιο ειναι το ρολοι?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.