Alobar και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις φιλότιμες προσπάθειες μου να "γράψει ώρες" (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Stelios.T στις Ιανουάριος 05, 2017, 11:15:46 πμΣτις φιλότιμες προσπάθειες μου να "γράψει ώρες" Sent from my iPhone using TapatalkΔώστο σε εμένα να το κάνω να ζαλιστεί Αν αυτό το πάνω dial δεν γύρναγε σαν ανεμιστήρας, θα το αγόραζα ............χθές
Στις φιλότιμες προσπάθειες μου να "γράψει ώρες" Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 05, 2017, 09:44:54 πμΚαλημερες!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...αυτό το κέρμα θα είναι το νέο νόμισμα ? Και χρυσό, λόγω ανάπτυξης υποθέτω. Με το βλήμα προβληματιζομαι
Καλημερες!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιανουάριος 05, 2017, 11:08:05 πμΠαράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 05, 2017, 09:44:54 πμΚαλημερες!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...αυτό το κέρμα θα είναι το νέο νόμισμα ? Και χρυσό, λόγω ανάπτυξης υποθέτω. Με το βλήμα προβληματιζομαι Από βλήματα άλλο τίποτα Γιώργο. Καλημέρα
Παράθεση από: STF στις Ιανουάριος 05, 2017, 14:14:54 μμκαι στο βάθος, citizen!
Λέω να σπάσω το σημερινό ιαπωνικό κατεστημένο... windows 7 print screen
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιανουάριος 05, 2017, 14:50:40 μμΛέω να σπάσω το σημερινό ιαπωνικό κατεστημένο... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...και σε υποστηρίζω, με άλλο ένα Swiss Made Της ίδιας εταιρείας είναι Γιώργο...
Λέω να σπάσω το σημερινό ιαπωνικό κατεστημένο... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...και σε υποστηρίζω, με άλλο ένα Swiss Made
Αντωνη,κρυφοελβετακιας και εσυ!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.