Giorgos_I, Makis2020 και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα .....
Πρώτη μέρα στην δουλειά μετά από άδεια...δεν παλευεται...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρες!
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 03, 2017, 11:48:10 πμΚαλημέρα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalkπανέμορφο!!!
Καλημέρα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: carl στις Ιανουάριος 03, 2017, 15:15:09 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣούπερ φωτό Παναγιώτη!Περιπετειώδης (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολλές καλημέρες από την Ντορα !!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 03, 2017, 09:25:37 πμΚαλημέρες!Ωραιο ρολοι Αντωνη!!Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρες!
Καλημέρα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.