Alobar και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ειμαι του νατο.Το θελω για την δουλεια μου.Απογοητευτηκα ειναι η αληθεια με το λουρι.
free picture uploadκαλημερα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρες!
Υπέροχα, και τα δύο, αλλά το δεξί, το πιο Ρολεξοσέϊκο που έχω δεί. Το μπερδεύεις ΑΝΕΤΑ με κλασικό Datejust στην πρώτη ματιά ( στεφάνη, μπρασελέ, κλπ ) . Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό, αλλά είναι.............γεγονός !
Καλημέρα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Πρώτη μέρα στην δουλειά μετά από άδεια...δεν παλευεται...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 03, 2017, 09:25:37 πμΚαλημέρες!Έλα τα αντρικά ρολόγια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρες!
Ηρθε και εμενα.Ολα τελεια εκτος απο το λουρι.Και τι εννοω?Πολυ μαλακο και ανετο αλλα τραβαει και κραταει μονιμως σκονη.Αν καποιος εχει κανενα 22αρι waffle σχετικα φθηνο παρακαλειται να μου πει.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πρωι πρωι η νεα παραλαβη..Περιττο να πω οτι ειναι το πιο ευθυγραμμισμενο σεικο που εχω δει στην ζωη μου!! Και το λεω εγω ο ψυχακιας με τετοια.. Ισως τελικα το j1 να ειχε καθοριστικο ρολο...Μολις του κανω resize το μπρασελε θα βαλω κι αλλες φωτο...Παντως θελω να δηλωσω οτι ειναι υπεροχο κομματι και αξιζει καθε ευρω αγορας του!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: tetos στις Ιανουάριος 03, 2017, 12:54:29 μμΗρθε και εμενα.Ολα τελεια εκτος απο το λουρι.Και τι εννοω?Πολυ μαλακο και ανετο αλλα τραβαει και κραταει μονιμως σκονη.Αν καποιος εχει κανενα 22αρι waffle σχετικα φθηνο παρακαλειται να μου πει.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο!!! Καλορίζικο!!!(το λουράκι του τα σπάει,δώστου 1 ευκαιρία! )
Παράθεση από: carl στις Ιανουάριος 03, 2017, 15:15:09 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω φάει σκάλωμα με τις Harley τελευταία που βλέπω αυτή την σειρά(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)οπου ο ένας τύπος στην σειρά φοράει ένα χρυσο Rolex φυσικά(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και ένας άλλος ένα Panerai(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.