0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας αρεσει η καινουργια μου τηλεοραση?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ενοχλει αλλα μπορει και να το κανω Lefty(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: tetos στις Δεκέμβριος 28, 2016, 13:08:06 μμΔεν ενοχλει αλλα μπορει και να το κανω Lefty(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τα lugs που τελειώνουν;
Ειναι ιδιαιτερη κασα.Δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα το κρατησω η οχι.
Παράθεση από: diomidis στις Δεκέμβριος 28, 2016, 13:31:08 μμΚαλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦανταστικό ρολόι!!!!!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ρε αφηστε την κορωνα.Σαν σχεδιο πως ειναι?
Παράθεση από: tetos στις Δεκέμβριος 28, 2016, 15:52:23 μμΡε αφηστε την κορωνα.Σαν σχεδιο πως ειναι?Εμένα μου αρέσει. Πώς σου κάθεται στο χέρι; Φαίνεται λίγο σαν αγγούρι...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.