Ser, Wolf- και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Δεκέμβριος 24, 2016, 15:32:50 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΕλα ρε συ, μπραβο, ωραιες επιλογες! Και το FC παραπανω για 2300€ δεν το θεωρω τοσο αμαν και ντε...Καλα εκανες και το να το χαιρεσαι!!
Παράθεση από: gkblues στις Δεκέμβριος 24, 2016, 12:45:37 μμΚαλημερες και χρονια πολλα σε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ολους GK iPhoneΦ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!!!!
Καλημερες και χρονια πολλα σε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ολους GK iPhone
Γρήγορη όχι απο εμένα ... Και στα δυο που δοκίμασες ....!!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Δεκέμβριος 24, 2016, 16:28:06 μμΓρήγορη όχι απο εμένα ... Και στα δυο που δοκίμασες ....!!!! Και εγώ για όχι είμαι καπτεν!...με λίγα χρήματα παραπάνω,από τα 1300,θα προτιμούσα ένα oris 65!....και στα 2300+,ένα Tudor BB!!
Παράθεση από: eisenberg στις Δεκέμβριος 24, 2016, 13:55:13 μμΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Sent from my iPhone using TapatalkΈβαλες τα καλά σου φίλε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Δεκέμβριος 24, 2016, 16:43:07 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Δεκέμβριος 24, 2016, 16:28:06 μμΓρήγορη όχι απο εμένα ... Και στα δυο που δοκίμασες ....!!!! Και εγώ για όχι είμαι καπτεν!...με λίγα χρήματα παραπάνω,από τα 1300,θα προτιμούσα ένα oris 65!....και στα 2300+,ένα Tudor BB!!Σωστοί και οι δύο.Ειδικά το ΒΒ αξίζει την υπέρβαση, Γρηγόρη.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Δεκέμβριος 24, 2016, 14:14:49 μμΒουτιά στις γιορτές σήμερα!...χρόνια πολλά σε όλους με υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας!!Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ ωραίο Γρηγόρη!
Βουτιά στις γιορτές σήμερα!...χρόνια πολλά σε όλους με υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία βγαίνει δύσκολα από το χέρι μου...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.