KostisP και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: capt-dim στις Δεκέμβριος 15, 2016, 14:50:32 μμΤο πιο όμορφο ρολόι όλου του φόρουμ ίσως (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
D'oh!και χωρίς ρολοι και με άπειρες γρατζουνιές από τον γάτο μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Stelios.T στις Δεκέμβριος 16, 2016, 12:27:15 μμD'oh!και χωρίς ρολοι και με άπειρες γρατζουνιές από τον γάτο μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΦωτό του γατούλη, or never said!
Παράθεση από: AntonisCh στις Δεκέμβριος 16, 2016, 12:30:45 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Δεκέμβριος 16, 2016, 12:27:15 μμD'oh!και χωρίς ρολοι και με άπειρες γρατζουνιές από τον γάτο μου Sent from my iPhone using TapatalkΦωτό του γατούλη, or never said! Χαχαχα αυτη σου κανει;; (φώτα απο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Stelios.T στις Δεκέμβριος 16, 2016, 12:27:15 μμD'oh!και χωρίς ρολοι και με άπειρες γρατζουνιές από τον γάτο μου Sent from my iPhone using TapatalkΦωτό του γατούλη, or never said!
D'oh!και χωρίς ρολοι και με άπειρες γρατζουνιές από τον γάτο μου Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Stelios.T στις Δεκέμβριος 16, 2016, 12:35:31 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Δεκέμβριος 16, 2016, 12:30:45 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Δεκέμβριος 16, 2016, 12:27:15 μμD'oh!και χωρίς ρολοι και με άπειρες γρατζουνιές από τον γάτο μου Sent from my iPhone using TapatalkΦωτό του γατούλη, or never said! Χαχαχα αυτη σου κανει;; (φώτα απο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο)Sent from my iPhone using TapatalkΓλυκας!!! να τον χαίρεσαι!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλησπέρα σας ...
Παράθεση από: capt-dim στις Δεκέμβριος 16, 2016, 14:33:06 μμκαλησπέρα σας ... Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το ρολόι, αλλά ............βγάλε και μία μέσα σε νερό !
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.