0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Δεκέμβριος 14, 2016, 15:57:42 μμΕιναι η τριτη φορα που μου το λες!!…….Γιωργο ξεχνας?…...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το ίδιο μου λέει και η οικιακή βοηθός ( Ουκρανή 25 χρονών, 1,80, 55 κιλά, αναλογίες "φωτιά", και .........συγκαταβατική ).- Μα πάλι κ. Γιώργο ? Πριν μια ώρα το κ@ν@με. Το ξεχάσατε ?- Ξεχνάω βρε παιδί μου, ξεχνάω !
Ειναι η τριτη φορα που μου το λες!!…….Γιωργο ξεχνας?…...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Δεκέμβριος 14, 2016, 22:23:31 μμΠΑΝΕΞΥΠΝΟ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μπράβο ! Και του χρόνου με υγεία.+1000!!
ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μπράβο ! Και του χρόνου με υγεία.
Παράθεση από: Andreas_el στις Δεκέμβριος 14, 2016, 21:03:23 μμΠαράθεση από: Greg στις Δεκέμβριος 14, 2016, 13:55:45 μμSent from my iPhone using TapatalkΈχει γίνει πια αγαπημένο μας!+1
Παράθεση από: Greg στις Δεκέμβριος 14, 2016, 13:55:45 μμSent from my iPhone using TapatalkΈχει γίνει πια αγαπημένο μας!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με το μπρασελέ, έχει άλλη αίγλη. Το ρολόι είναι σπόρ, και το απαιτεί. Τι λουράκια και .......
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.