0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Δεκέμβριος 02, 2016, 11:16:22 πμΚαλημέρα!.....καινούργιο κοσκινάκι μου!!!Sent from my iPhone using Tapatalk.... καλοφόρετο ... πάντα καλές ώρες να δείχνει .... και καλές Φορτίσεις .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα!.....καινούργιο κοσκινάκι μου!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Svl στις Δεκέμβριος 02, 2016, 11:39:02 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κουκλί το κοσκινάκι!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τρομερη φωτο
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κουκλί το κοσκινάκι!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: diomidis στις Δεκέμβριος 02, 2016, 11:53:35 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 02, 2016, 14:04:33 μμΠαράθεση από: Svl στις Δεκέμβριος 02, 2016, 11:39:02 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κουκλί το κοσκινάκι!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τρομερη φωτο+1000!
Παράθεση από: nicolasg στις Δεκέμβριος 02, 2016, 15:05:34 μμΠαράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 02, 2016, 14:04:33 μμΠαράθεση από: Svl στις Δεκέμβριος 02, 2016, 11:39:02 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κουκλί το κοσκινάκι!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τρομερη φωτο+1000!κάνει απίστευτα παιχνίδια το φως του Ήλιου ....!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ευχαριστώ και πάλι, Ζωρζ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Svl στις Δεκέμβριος 02, 2016, 17:48:57 μμΕυχαριστώ και πάλι, Ζωρζ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πετυχημένη, φωτεινότητα, και φώς ταυτόχρονα !
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.