0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γρηγόρη, μας τρέλανες!!Καλοφόρετο, το νεοεισερχόμενο!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα φυσικα τι αλλο να φορούσα σημερα;;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλο μηναΣτάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σαν καινούργιο!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Δεκέμβριος 01, 2016, 15:23:43 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σαν καινούργιο!!!Sent from my iPhone using TapatalkΓρηγόρη μπερδεύτηκα....πήρες κάποιο? Αυτό ελπίζω
Γρηγόρη, μας τρέλανες!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Svl στις Δεκέμβριος 01, 2016, 16:37:32 μμΓρηγόρη, μας τρέλανες!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)....και είπες να μας αποτελειώσεις!
..Δεν μου έφταναν τα λεφτά Νικόλα!!!
....και είπες να μας αποτελειώσεις!
Καθολου κακο το φορτις, θα ελεγα ιδιαιτερο! Πρασινες ενδειξεις με κρεμ dial και ασημι υποκαντραν..Εσυ πως το ειδες;;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.