0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 29, 2016, 12:03:59 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΓρηγόρης ... σου το έχω ξαναπεί ... πολύ δυνατό κομμάτι ...!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 29, 2016, 16:29:47 μμΠαράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 29, 2016, 12:03:59 μμSent from my iPhone using TapatalkΓρηγόρης ... σου το έχω ξαναπεί ... πολύ δυνατό κομμάτι ...!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+1Και ασφαλώς να ξαναπούμε: Καταπληκτικές οι φωτό σου, Γρηγόρη!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 29, 2016, 12:03:59 μμSent from my iPhone using TapatalkΓρηγόρης ... σου το έχω ξαναπεί ... πολύ δυνατό κομμάτι ...!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 29, 2016, 12:03:59 μμSent from my iPhone using Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολυ ωραια φωτο Σπυρο!!...το προστατευτικο γιατι το εχεις αφησει στο ρολοι?
Πάει σχεδόν 1 μήνας στο καρπό μου πλέον....
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 29, 2016, 11:25:06 πμΠολυ ωραια φωτο Σπυρο!!...το προστατευτικο γιατι το εχεις αφησει στο ρολοι?Είχε συγκεκριμένη δραστηριότητα η μέρα σήμερα, Γρηγόρη και το προστατευτικό ίσως χρειαζόταν.Τελικά το έβγαλα.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 29, 2016, 23:27:55 μμΘεϊκό!!!!!!!!!
Στην εφορια καλυτερα με seiko
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 29, 2016, 23:29:33 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 29, 2016, 23:27:55 μμΘεϊκό!!!!!!!!!+1000!!!!
Καλημέρες !
Καλημέρα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.