0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή Κυριακή να έχουμε!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλή Κυριακή να έχουμε!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημερα........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 13, 2016, 11:41:51 πμΚαλή Κυριακή να έχουμε!Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 13, 2016, 11:56:53 πμΠαράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 13, 2016, 11:41:51 πμΚαλή Κυριακή να έχουμε!Sent from my iPhone using TapatalkΈξοχο!!Transmitted through private SATCOMΑπ τ αγαπημένα μου αυτό σου το ρολόι...
Καλή Κυριακή να έχουμε!Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 13, 2016, 11:56:53 πμΠαράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 13, 2016, 11:41:51 πμΚαλή Κυριακή να έχουμε!Sent from my iPhone using TapatalkΈξοχο!!Transmitted through private SATCOM
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 13, 2016, 11:41:51 πμΚαλή Κυριακή να έχουμε!Sent from my iPhone using TapatalkΈξοχο!!Transmitted through private SATCOM
Καλή Κυριακή να έχουμε!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: neuromind στις Νοέμβριος 13, 2016, 09:49:36 πμΚαλημερα........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦεγγαρολορογο απίθανο!!!Transmitted through private SATCOM
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Vintage Sunday...!Καλημέρες!!!Transmitted through private SATCOM
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 13, 2016, 11:49:11 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Vintage Sunday...!Καλημέρες!!!Transmitted through private SATCOMθέλει ένα ντρεμελάκι μου φαίνεται
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.