0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα και από μένα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
...δηλαδή, δεν φόρεσα ακριβώς, αλλά "ξέθαψα" από την θυρίδα το GMT 16700, με την προίκα του, στεφάνες coke ( ξεθωριασμένη ), μαύρη και χρυσή, το Jubilee και τις μπάρες.Αρχίζει η προετοιμασία, μάλλον πάω για μαύρη + Jubilee, αλλά θα δώ πώς θα μου "κάτσει".Να δούμε, πόσο θα μείνει έξω click image upload...και μία από τα παληά.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μου αρέσει μεν για χειμώνα, αλλά και το κλασσικό Repsi - Oyster, είναι στην καρδιά μου.
Παράθεση από: jiorg στις Νοέμβριος 12, 2016, 17:45:22 μμΠολυ ωραιο το paneuropean, Στεφανε το citizen ειναι οτι καλυτερο τωρα τελευταια σε αυτο το range τιμων.Πολυ ωραιο το Bulgari , για το moonwatch τα ξετετε, δε θα τα πω εγω. Και το γυαλισμενο seiko, ενδιαφερουσα και απλη μοντιφα.Οι χελωνες κλασσικες+1 Καλησπέρα και από μένα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολυ ωραιο το paneuropean, Στεφανε το citizen ειναι οτι καλυτερο τωρα τελευταια σε αυτο το range τιμων.Πολυ ωραιο το Bulgari , για το moonwatch τα ξετετε, δε θα τα πω εγω. Και το γυαλισμενο seiko, ενδιαφερουσα και απλη μοντιφα.Οι χελωνες κλασσικες
Παράθεση από: georgefl74 στις Νοέμβριος 12, 2016, 18:02:21 μμΠαράθεση από: jiorg στις Νοέμβριος 12, 2016, 17:45:22 μμΠολυ ωραιο το paneuropean, Στεφανε το citizen ειναι οτι καλυτερο τωρα τελευταια σε αυτο το range τιμων.Πολυ ωραιο το Bulgari , για το moonwatch τα ξετετε, δε θα τα πω εγω. Και το γυαλισμενο seiko, ενδιαφερουσα και απλη μοντιφα.Οι χελωνες κλασσικες+1 Καλησπέρα και από μένα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλοί οι μπρασελέδες αλλά κλέβουν τη παράσταση από τα ρολόγια, το λουρί αναδεικνύει όλη την αρχιτεκτονική της κάσας.Γιώργο το ξέρεις πως σε ζηλεύω
Παράθεση από: STF στις Νοέμβριος 12, 2016, 21:32:15 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Νοέμβριος 12, 2016, 18:02:21 μμΠαράθεση από: jiorg στις Νοέμβριος 12, 2016, 17:45:22 μμΠολυ ωραιο το paneuropean, Στεφανε το citizen ειναι οτι καλυτερο τωρα τελευταια σε αυτο το range τιμων.Πολυ ωραιο το Bulgari , για το moonwatch τα ξετετε, δε θα τα πω εγω. Και το γυαλισμενο seiko, ενδιαφερουσα και απλη μοντιφα.Οι χελωνες κλασσικες+1 Καλησπέρα και από μένα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλοί οι μπρασελέδες αλλά κλέβουν τη παράσταση από τα ρολόγια, το λουρί αναδεικνύει όλη την αρχιτεκτονική της κάσας.Γιώργο το ξέρεις πως σε ζηλεύω Ευχαριστώ Στέφανε (και Νικόλα)Στέφανε μη ζηλεύεις ακόμα, έχω παραλαβές αυτή την εβδομάδα μάλλον Η δε Seiko Γιουνανιστάν με ενημέρωσε ότι το σέρβις του Scubamaster ολοκληρώθηκε στο χρόνο ρεκόρ των 2.5 εβδομάδων και θα το έχω πίσω την Τρίτη
Γιώργο μου, αν μου επιτρέπεις μια παρότρυνση! Πρέπει ένα (με έναν τακτικό ρυθμό) από τα ρολόγια της θυρίδας να το έχεις έξω, να το απολαμβάνεις, να το φοράς, να το καμαρώνεις και να σε καμαρώνουμε. Έχεις δουλέψει και έχεις πληρώσει για να τα αποκτήσεις. Τα χρόνια περνάνε, η ζωή φεύγει και πρέπει αυτές τις μικρές απολαύσεις να τις χαρείς.
Γιώργο το ξέρεις πως σε ζηλεύω
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 12, 2016, 18:35:21 μμ...δηλαδή, δεν φόρεσα ακριβώς, αλλά "ξέθαψα" από την θυρίδα το GMT 16700, με την προίκα του, στεφάνες coke ( ξεθωριασμένη ), μαύρη και χρυσή, το Jubilee και τις μπάρες.Αρχίζει η προετοιμασία, μάλλον πάω για μαύρη + Jubilee, αλλά θα δώ πώς θα μου "κάτσει".Να δούμε, πόσο θα μείνει έξω click image upload...και μία από τα παληά.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μου αρέσει μεν για χειμώνα, αλλά και το κλασσικό Repsi - Oyster, είναι στην καρδιά μου. Γιώργο μου, αν μου επιτρέπεις μια παρότρυνση! Πρέπει ένα (με έναν τακτικό ρυθμό) από τα ρολόγια της θυρίδας να το έχεις έξω, να το απολαμβάνεις, να το φοράς, να το καμαρώνεις και να σε καμαρώνουμε. Έχεις δουλέψει και έχεις πληρώσει για να τα αποκτήσεις. Τα χρόνια περνάνε, η ζωή φεύγει και πρέπει αυτές τις μικρές απολαύσεις να τις χαρείς.
Παράθεση από: STF στις Νοέμβριος 12, 2016, 21:32:15 μμΓιώργο το ξέρεις πως σε ζηλεύω Δεν ζηλεύουμε μόνο τα ρολόγια, αλλά και την συγκρότηση, οργάνωση, προγραμματισμό στην απόκτηση, και την μεγάλη του ψυχή.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.