0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα γουστάρεις τα πράσινα ετσι;GK...
Αυτό το συγκεκριμένο rubber πάντως ,είναι ότι καλύτερο μετά το μπρασελέ για το συγκεκριμένο ρολόι .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mπορεί και η πιο ωραία φωτό από ΜΜ που έχω δει!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: eisenberg στις Νοέμβριος 03, 2016, 17:14:15 μμSent from my iPhone using TapatalkMπορεί και η πιο ωραία φωτό από ΜΜ που έχω δει!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερες.......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 03, 2016, 08:33:19 πμΤα γουστάρεις τα πράσινα ετσι;GK...Καλά είναι, δεν λέω... screen grab
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.