Ser και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεσημεριανή αλλαγή!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Μεσημεριανή αλλαγή!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ειμαι μεταξυ αυτων των δυο.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ποιο ομως??
Sent from my iPhone using Tapatalk
.... περαστικά σε όλους σας ....!!!!!! καλό υπόλοιπο Κυριακής ....!!!!
Παράθεση από: neuromind στις Οκτώβριος 23, 2016, 15:47:00 μμΕιμαι μεταξυ αυτων των δυο.....Ποιο ομως??Εύκολα το σκούρο...
Ειμαι μεταξυ αυτων των δυο.....Ποιο ομως??
Παράθεση από: neuromind στις Οκτώβριος 23, 2016, 15:47:00 μμΕιμαι μεταξυ αυτων των δυο.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ποιο ομως??Εύκολα το σκούρο...
Επίσημη πρώτη έξοδος του,σήμερα, για τη φετινή σεζόν...free image uploading
Ειμαι μεταξυ αυτων των δυο.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ποιο ομως??Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 23, 2016, 16:23:18 μμΜεσημεριανή αλλαγή!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 23, 2016, 16:23:18 μμΜεσημεριανή αλλαγή!Εξαιρετικό!
Μεσημεριανή αλλαγή!
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 23, 2016, 16:23:18 μμΜεσημεριανή αλλαγή!Sent from my iPhone using Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μεσημεριανή αλλαγή!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.