0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλά και όμορφα στο λέω.......Το θέλω
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 10, 2016, 21:19:24 μμΑπλά και όμορφα στο λέω.......Το θέλω Απειλητικός μου ακούγεσαι...Να περιμένω να μου το πεις και με ανορθόδοξο τρόπο στο μέλλον...?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 10, 2016, 18:26:23 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 10, 2016, 16:16:39 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 10, 2016, 08:38:43 πμΚαλημερα ... και Καλή βδομάδα .....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠανέμορφη φωτό!.... Μόνο η φωτό σ αρέσει ....;;;;; Το ρολογάκι τίποτα ......!!!! Το ρολογάκι είναι ρολογάρα και τα σπάει!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 10, 2016, 16:16:39 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 10, 2016, 08:38:43 πμΚαλημερα ... και Καλή βδομάδα .....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠανέμορφη φωτό!.... Μόνο η φωτό σ αρέσει ....;;;;; Το ρολογάκι τίποτα ......!!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 10, 2016, 08:38:43 πμΚαλημερα ... και Καλή βδομάδα .....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠανέμορφη φωτό!
Καλημερα ... και Καλή βδομάδα .....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ρολόι δικό μου,το χέρι του Νικόλα....
Παράθεση από: Petros1 στις Οκτώβριος 10, 2016, 19:47:45 μμΤο ρολόι δικό μου,το χέρι του Νικόλα.... Την επόμενη φορά που θα σου διαθέσει το χέρι του πέρασε του ένα Cartier! Transmitted through private SATCOM
καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.