0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 10, 2016, 12:18:20 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 10, 2016, 11:38:09 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια αλλη μια φορα....πολυ ωραιο σεταρισμα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+100
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 10, 2016, 11:38:09 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια αλλη μια φορα....πολυ ωραιο σεταρισμα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή εβδομάδα!Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Solar powered...χωρις ήλιο! Καλημερα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Stelios.T στις Οκτώβριος 10, 2016, 09:11:29 πμSolar powered...χωρις ήλιο! Καλημερα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΔεν φορτισε στην χθεσινη βολτα?
Καλή εβδομάδα
Ααααααα ωραιο και γυαλιστερο!!! Ειμαι πολυ φαν της εταιρειας!! Τι διαμετρο εχει;
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 10, 2016, 11:38:09 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολόι, με κάσα που δεν γυαλίζει, έχει θέση σε κάθε συλλογή και μάλιστα ξεχωριστή!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερα ... και Καλή βδομάδα .....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 10, 2016, 11:38:09 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολυ ομορφο Νικολα.Ολο λεω να το παρω και ολο το αφηνω.Τελικα δεν εχω καταλαβει. Φοριεται μεγαλο, φοριεται μικρο;Μου αρεσει πολυ η αμμοβολισμενη κασα.Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρολόι, με κάσα που δεν γυαλίζει, έχει θέση σε κάθε συλλογή και μάλιστα ξεχωριστή!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
μοιαζει με τιτανιο,αξιζει το ρολοι
Όμορφο! Μπρασελέ τανκ!
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 10, 2016, 16:09:08 μμμοιαζει με τιτανιο,αξιζει το ρολοιΠάρε τιτάνιο μην καταπιέζεσαι Τα αμμοβολημένα μου αρέσουν και μένα πολύ πάντως
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.