0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρες με speedmaster ..... !!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 08, 2016, 11:27:17 πμκαλημέρες με speedmaster ..... !!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φοβερή φωτό, να βλέπεις το ρολόι σε εξωτερικό χώρο και όχι σε καφετέρια αλλά κοντά σε περιβάλλον εργασίας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρες!!!!Transmitted through private SATCOM
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό ΣΚ σε όλους!...Sent from my iPhone using Tapatalk
Το τελευταίο διάστημα περνώ τη vintage dress φάση μου!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: eisenberg στις Οκτώβριος 08, 2016, 14:54:54 μμΤο τελευταίο διάστημα περνώ τη vintage dress φάση μου!Sent from my iPhone using TapatalkΚαι πολύ καλά κάνεις!!! Συνέχισε!!Transmitted through private SATCOM
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.