Ser και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis? στις Οκτώβριος 02, 2016, 14:38:23 μμΠαράθεση από: Svl στις Οκτώβριος 02, 2016, 14:19:48 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 02, 2016, 13:31:44 μμΝτούκου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦτιάχνει τη διάθεση!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Άψογος! Το σκέφτομαι κι εγώ για τη σύζυγο αυτό... σε μπλε όμως..Σε μπλε, γιατί δεν της παίρνεις το Ω?
Παράθεση από: Svl στις Οκτώβριος 02, 2016, 14:19:48 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 02, 2016, 13:31:44 μμΝτούκου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦτιάχνει τη διάθεση!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Άψογος! Το σκέφτομαι κι εγώ για τη σύζυγο αυτό... σε μπλε όμως..
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 02, 2016, 13:31:44 μμΝτούκου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦτιάχνει τη διάθεση!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ντούκου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νάτο..imgurlΚαι μόλις τώρα καταλαβαίνω την συγκίνηση που περιγράφουν όσοι ξαναβρίσκουν τα παιδικά τους ρολόγια...
Ουτε σε αστακομακαροναδα!
Κι άλλο νέο ρολόι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα στη παρέα!
Παράθεση από: STF στις Οκτώβριος 03, 2016, 09:37:18 πμΚαλημέρα στη παρέα!....ρολογάρα .... Μέχρι και με Lange το μπερδεύεις ..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: STF στις Οκτώβριος 03, 2016, 09:37:18 πμΚαλημέρα στη παρέα!Καλημερα Στεφανε!....ρολοι και φωτο αψογα!!
Σας ευχαριστώ παίδες!Είναι ένα από τα αγαπημένα μου γιατί όσο το χαζεύεις έχει να σου αποκαλύψει κάτι!Έχω πει πως κάποια στιγμή θα βγάλω καλές φωτό... ή μάλλον μόλις βρω το κέφι αξίζει το κόπο να κάνω μία παρουσίαση!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.