0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι ρε φίλε, θα το έπαιρνα 30 αλλά πετάχτηκαν δύο επίμονοι παίχτες τη τελευταία στιγμή.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα και απο εμενα!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 29, 2016, 11:21:38 πμΚαλημέρα και απο εμενα!Sent from my iPhone using TapatalkΩραιος Γρηγόρη
Καλημέρα και απο εμενα!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Σεπτέμβριος 29, 2016, 09:39:29 πμΠολλές καλημέρες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOMΠολυ ομορφο Αντώνη!
Πολλές καλημέρες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOM
Παράθεση από: georgefl74 στις Σεπτέμβριος 29, 2016, 11:18:39 πμΝαι ρε φίλε, θα το έπαιρνα 30 αλλά πετάχτηκαν δύο επίμονοι παίχτες τη τελευταία στιγμή.Με 20 ευρω ειμαστε ενταξει για το γκοστ ?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK
Μετά από πάρα πολύ καιρό, οχι το swatch -οχι το citizenΚαινουριο ρολογακι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά από πάρα πολύ καιρό, οχι το swatch -οχι το citizenΚαινουριο ρολογακι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Όντως καιρό έχω να σε δω μ αυτό.Μαζί με ζώνη και παπούτσι,το πλήρωσες για sinn το 009 ρε φίλε...
Γρηγόρη σε ευχαρισ΄τώ Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 29, 2016, 15:05:54 μμΌντως καιρό έχω να σε δω μ αυτό.Μαζί με ζώνη και παπούτσι,το πλήρωσες για sinn το 009 ρε φίλε...Ε και τι θα παιρνα απο Sinn ρε Πέτρο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.