dimsoul και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: carl στις Σεπτέμβριος 28, 2016, 17:37:49 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίος,καλορίζικο.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η πιο δημοφιλής επιλογη μεταξύ όσων ασχολούνται με τα του βυθού.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Την καλησπέρα μου!
Γιώργο αυτό δεν έχει pattern, μήπως μου το πουλάς?
Παράθεση από: AntonisCh στις Σεπτέμβριος 28, 2016, 18:15:34 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Την καλησπέρα μου!Καλησπέρα!Τελειώσαν οι συσκέψεις...?
Παράθεση από: georgefl74 στις Σεπτέμβριος 19, 2016, 13:16:26 μμΓιώργο αυτό δεν έχει pattern, μήπως μου το πουλάς?
.........οποιοδήποτε αντικείμενο που αντέχει και παραμένει επίκαιρο στην αγορά για 30 χρόνια,αυτο από μόνο του είναι επιτυχία.
... οποιοδήποτε αντικείμενο που αντέχει και παραμένει επίκαιρο στην αγορά για 30 χρόνια,αυτο από μόνο του είναι επιτυχία.
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 28, 2016, 16:07:32 μμΓιώργο αυτό δεν έχει pattern, μήπως μου το πουλάς? Εκτός αν ψήνεσαι για αυτό Νικόλα Αφού γράψω βέβαια το μνημειώδες αφιέρωμα στη σειρά των Grey Ghost. Μένει μόνο να βρω και έναν αστερία.
Παράθεση από: carl στις Σεπτέμβριος 28, 2016, 18:07:00 μμ... οποιοδήποτε αντικείμενο που αντέχει και παραμένει επίκαιρο στην αγορά για 30 χρόνια,αυτο από μόνο του είναι επιτυχία.Ω SPEEDMASTER 60 ΥΕΑRS
Ρολόγια είνσαι αυτά που έχετε ? Μέχρι και η πλαστικούρα έχει δικό της αστερία κοραλιοπορτοκαλοκόκκινο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.